WhatPulse Forums » Support » Client software v » WhatPulse not working in Microsoft Access? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WhatPulse not working in Microsoft Access?
03-20-2014, 02:48 PM
Post: #1
WhatPulse not working in Microsoft Access?
Hi. I'm a new user, and from what I can see WhatPulse is not working in Microsoft Access.
I'm using Windows 8 and Access 2010.
Is it just me or do other users also get it? Any workarounds or fixes?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-21-2014, 06:48 PM
Post: #2
RE: WhatPulse not working in Microsoft Access?
What did you mean?

http://whatpulse.org/app/microsoft-access

Looks all good.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-21-2014, 07:01 PM
Post: #3
RE: WhatPulse not working in Microsoft Access?
Yeah, what do you mean with 'not working' - which part of WhatPulse is not working for you?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-22-2014, 09:41 AM
Post: #4
RE: WhatPulse not working in Microsoft Access?
Thanks for replies. I can also see from the link provided that it works for other people.
But I tested numerous times. My keyboard and mouse clicks in MS Access are not counted. As soon as I go to another app, it starts counting again. But nothing from Access.
Since other people have it working it's not WhatPulse, but might be a setting on my PC. Just no idea what it might be.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-22-2014, 10:56 PM
Post: #5
RE: WhatPulse not working in Microsoft Access?
Did u try running wp as Administrator? (Found in Settings)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-23-2014, 12:28 PM
Post: #6
RE: WhatPulse not working in Microsoft Access?
I have a similar issue in GRID 2: Whatpulse will count clicks but not keystrokes in this application only.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-24-2014, 07:19 AM
Post: #7
RE: WhatPulse not working in Microsoft Access?
(03-22-2014 10:56 PM)Megachip Wrote:  Did u try running wp as Administrator? (Found in Settings)

Thanks - this fixed it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 1 114 11-21-2020 10:36 AM
Last Post: Dosphal
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 8 2,262 11-05-2020 02:23 PM
Last Post: Juje
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 3 1,485 10-25-2020 01:36 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 519 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune
  Pulsing not working properly! AmokOwe 4 433 08-30-2020 09:56 AM
Last Post: AmokOwe
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 338 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 493 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 829 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 1,038 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 1,756 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: