WhatPulse Forums
Will WhatPulse 1.x stop working? - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Will WhatPulse 1.x stop working? (/showthread.php?tid=3952)

Pages: 1 2 3


Will WhatPulse 1.x stop working? - Jynt01 - 11-28-2013 12:36 PM

Title says it all. I wanted to be able to keep using WhatPulse 1.2.1 on my Mac for an indefinite amount of time, but I am concerned in case the WhatPulse server stops accepting pulses from the old version of the client software. Will this ever happen?


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - TheIceMage - 11-28-2013 04:09 PM

Out of curiosity, why don't you want a newer version?


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - smitmartijn - 11-28-2013 06:15 PM

Eventually, but I'm not sure when yet.


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - Jynt1 - 12-02-2013 05:23 PM

(11-28-2013 04:09 PM)PalkiaX50 Wrote:  Out of curiosity, why don't you want a newer version?

The new version has a bloated interface, higher memory footprint, crashes all the time, and doesn't offer me much in return. The one good thing about the new version is that it tracks bandwidth, and even that doesn't work half of the time.


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - smitmartijn - 12-08-2013 04:14 PM

I see you haven't tried the latest ones yet, as the memory footprint is about the same as the old OS X client and the crashes have been resolved.

In any case, they will be discontinued at a point of time. There will be a announcement long before.


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - Jynt01 - 12-15-2013 06:46 PM

(12-08-2013 04:14 PM)smitmartijn Wrote:  I see you haven't tried the latest ones yet, as the memory footprint is about the same as the old OS X client and the crashes have been resolved.

[Image: eQNI6Oo.png]

You were saying?


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - smitmartijn - 12-15-2013 07:37 PM

(12-15-2013 06:46 PM)Jynt0 Wrote:  You were saying?

That's not normal, this is normal:

[Image: Activity_Monitor_and_Applications.png]

Try disabling network stats, as that's the only third party hook.


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - Jynt01 - 12-15-2013 08:00 PM

Aw, really? If that's the only solution, then I will seriously consider getting a new account and downgrading to 1.2.1.


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - newton - 12-16-2013 12:24 AM

(12-15-2013 08:00 PM)Jynt0 Wrote:  Aw, really? If that's the only solution, then I will seriously consider getting a new account and downgrading to 1.2.1.

Could you try the suggestion first, and see wether or not that helps? It'll confirm wether or not it's network that's causing the high memory usage.


RE: Will WhatPulse 1.x stop working? - sellyme - 12-16-2013 06:48 AM

(12-15-2013 08:00 PM)Jynt0 Wrote:  Aw, really? If that's the only solution, then I will seriously consider getting a new account and downgrading to 1.2.1.

...but 1.2.1 doesn't have network stats either, so disabling them isn't a loss.