WhatPulse Forums » Support » Client software v » WhatPulse 2.0.1 Crashes When Nimbuzz PC Client is OPEn! Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WhatPulse 2.0.1 Crashes When Nimbuzz PC Client is OPEn!
01-15-2013, 05:16 PM
Post: #1
WhatPulse 2.0.1 Crashes When Nimbuzz PC Client is OPEn!
WhatPulse 2.0.1 Crashes When Nimbuzz PC Client is OPEn!
Please Resolve Issue..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-15-2013, 07:11 PM
Post: #2
RE: WhatPulse 2.0.1 Crashes When Nimbuzz PC Client is OPEn!
Please read the 'Known issues' thread before posting a new thread. Thanks.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-17-2013, 09:20 PM
Post: #3
RE: WhatPulse 2.0.1 Crashes When Nimbuzz PC Client is OPEn!
Please try 2.0.2: http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=2420
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse 3.2 on Ubuntu 21.04 Lieutenant_Dan 2 202 04-26-2021 05:23 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
  whatpulse is writing to database every second minho 0 121 04-19-2021 06:52 AM
Last Post: minho
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 186 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 184 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 2 490 04-01-2021 10:05 AM
Last Post: TheEliteFriendsYT
  Problem on starting whatpulse Steven793 1 457 03-29-2021 08:17 AM
Last Post: Resowy
  No "Open Geek Window" option h05hardman 4 601 02-05-2021 11:55 AM
Last Post: h05hardman
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 5 831 02-04-2021 04:35 AM
Last Post: Bloopy
Bug WhatPulse 3.0 stops responding when running on start up Mevious 6 1,281 01-17-2021 09:18 PM
Last Post: Mevious
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 878 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)