• ¡Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Team variables not working
Threaded Mode
#1
Hi,

It seems like some of the team variables aren't working:
- %TeamName%
- %TeamFormed%
- %TeamDownload%
- %TeamUpload%

The issue can be seen here:
http://whatpulse.org/stats/teams/22134/
 
Reply
#2
Not sure if this was solved, or something "behind the scene" was refreshed, but it is working correctly now Tongue

EDIT: Nevermind, the issue is back >.<
 
Reply
#3
Like I said on IRC/chat; you're using the user variables. I updated the description to fit the proper variables, but if you change that back,,, well, yeah. ;-)

I have updated the help page to be a bit more clear on what is which.
 
Reply
#4
That made things a lot clearer. Thank you very much smitmartijn. Everything working like a charm! =)
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Heatmaps not working Umair.Shariff 2 401 10-18-2021, 09:39 AM
Last Post: smitmartijn
  can't edit team profile kerokerobonito 0 431 07-27-2021, 12:56 AM
Last Post: kerokerobonito
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 3,143 09-02-2016, 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 4,360 02-28-2016, 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [FIXED] Merge function in profile not working Nissehamp 1 3,247 02-25-2016, 06:29 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 5,060 02-07-2016, 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
Sad Unable to join a team jantograaf 1 2,866 03-30-2015, 06:38 PM
Last Post: smitmartijn
Brick No leader at Team Hungary gbence 1 3,568 11-14-2014, 07:56 AM
Last Post: PinkFloyd
  [SOLVED] No space allowed in team name? koekwau5 5 6,721 09-06-2014, 09:00 AM
Last Post: smitmartijn
  7 Day Pulses not working on Site London_Ash 3 5,051 05-30-2014, 03:02 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)