WhatPulse Forums » Support » Website v » [SOLVED] Error in team WebAPI Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Error in team WebAPI
09-30-2013, 05:29 PM
Post: #4
RE: [SOLVED] Error in team WebAPI
Not so sure what you're looking at, but can it be a browser cache or something?

Here's what I see: https://www.evernote.com/shard/s258/sh/1...=21856.png

Where the ranks are identical on the API output and the website profile..
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[SOLVED] Error in team WebAPI - Electrosa - 09-25-2013, 11:28 AM
RE: [SOLVED] Error in team WebAPI - smitmartijn - 09-30-2013 05:29 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  can't edit team profile kerokerobonito 0 215 07-27-2021 12:56 AM
Last Post: kerokerobonito
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 2,937 09-02-2016 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 2,950 05-21-2016 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 4,109 02-28-2016 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 4,512 02-26-2016 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 4,484 02-26-2016 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 4,768 02-07-2016 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  [SOLVED] Login problem/issue TehMoff 2 4,391 07-24-2015 01:09 PM
Last Post: TehMoff
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 4,758 04-12-2015 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
Sad Unable to join a team jantograaf 1 2,696 03-30-2015 06:38 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)