WhatPulse Forums » Support » Client software v » [2.2.1] Open when system starts up doesn't work Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[2.2.1] Open when system starts up doesn't work
10-17-2013, 07:25 AM
Post: #1
[2.2.1] Open when system starts up doesn't work
I's using Windows 8 Enterprise. The "Lunch When Computer Starts" option is enabled but it doesn't work.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2013, 08:09 AM
Post: #2
RE: [2.2.1] Open when system starts up doesn't work
Please use the search function before posting a new thread. Your solution will probably be here: http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=3537
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2013, 08:39 AM
Post: #3
RE: [2.2.1] Open when system starts up doesn't work
(10-17-2013 08:09 AM)smitmartijn Wrote:  Please use the search function before posting a new thread. Your solution will probably be here: http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=3537

Thanks.

But I've disable the UAC since I installed the windows so that's not my problem!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2013, 09:03 AM
Post: #4
RE: [2.2.1] Open when system starts up doesn't work
Well, you might want to try it anyway, as it will be something permission related. Otherwise check the same things that were checked in that thread.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2013, 09:36 AM
Post: #5
RE: [2.2.1] Open when system starts up doesn't work
(10-17-2013 09:03 AM)smitmartijn Wrote:  Well, you might want to try it anyway, as it will be something permission related. Otherwise check the same things that were checked in that thread.

I've checked the registry too. any other things remained?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2013, 10:26 AM
Post: #6
RE: [2.2.1] Open when system starts up doesn't work
read last post on this thred pls: http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=3537
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2013, 12:05 PM
Post: #7
RE: [2.2.1] Open when system starts up doesn't work
(10-17-2013 10:26 AM)iisacc Wrote:  read last post on this thred pls: http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=3537

[Image: l1576_Untitled.png]

This is my Control Panel Print Screen and there isn't such an option named "local security policy" so I considered that you turned the UAC off.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2013, 03:22 PM (This post was last modified: 10-17-2013 03:24 PM by iisacc.)
Post: #8
RE: [2.2.1] Open when system starts up doesn't work
(10-17-2013 12:05 PM)ahmadalli Wrote:  This is my Control Panel Print Screen and there isn't such an option named "local security policy" so I considered that you turned the UAC off.

This is where you need to go for the local security policy.


Attached File(s)
.png  LocalSecPol.png (Size: 81.06 KB / Downloads: 433)
.png  LocalSecPol2.png (Size: 90.81 KB / Downloads: 432)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No "Open Geek Window" option h05hardman 4 616 02-05-2021 11:55 AM
Last Post: h05hardman
Question Key doesn't count when playing GTA V LiveTechToday 0 891 08-20-2020 08:13 PM
Last Post: LiveTechToday
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 1,100 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 2,630 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  geek window wont open samjolteon 0 1,540 07-01-2019 02:19 AM
Last Post: samjolteon
  [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 jhepburn 4 9,291 03-07-2017 11:11 PM
Last Post: swissboney3
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 2,946 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse don't work for me ImMario_ 1 2,031 06-19-2016 01:45 PM
Last Post: smitmartijn
  Will WhatPulse work on Intel Atom? Code-E 1 2,017 05-28-2016 08:06 PM
Last Post: smitmartijn
  doesn't recognize keys Posergoth6667 1 2,482 05-09-2016 04:56 PM
Last Post: mupi

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)