WhatPulse Forums » Support » Client software v » No Download counting on high speeds Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Download counting on high speeds
10-19-2020, 11:25 AM
Post: #11
RE: No Download counting on high speeds
(09-01-2020 04:19 PM)TehMoff Wrote:  I've updated Windows 10 to build 2004 and Npcap tp 0.9997. It seems to work rather well for me now, but I haven't had a good opportunity to test speeds so can't be sure!

TehMoff, what do you mean by setting Npcap tp 0.9997 I'm also not getting any high bandwidth speeds counted.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-23-2020, 12:34 PM
Post: #12
RE: No Download counting on high speeds
(10-19-2020 11:25 AM)LavAzza Wrote:  TehMoff, what do you mean by setting Npcap tp 0.9997 I'm also not getting any high bandwidth speeds counted.

Npcap is replacing WinPcap which has been bundled with WhatPulse for a long time, you can download it here - https://nmap.org/npcap/
1.0 is the currently most recent version, though I haven't tried it yet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2020, 12:28 PM
Post: #13
RE: No Download counting on high speeds
So, I downloaded Npcap too. Latest Version, but it doesn't made a difference to WinPcap for me... NPCap isn't the solution then sadly.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-22-2021, 07:17 PM (This post was last modified: 01-22-2021 10:26 PM by TehMoff.)
Post: #14
RE: No Download counting on high speeds
I'm gonna have to bump this, my problem is back after updating to WhatPulse 3.1.


I tried to update Npcap to 1.10 (latest as of right now), no difference :/

Running Windows 10 Pro 64-bit Build 19042.746 (20H2).

Anyone know a solution?

edit:
I noticed every time I start WhatPulse I get an error in event viewer applications, see attached image, in case it helps/have something to do with this issue.

edit:
In WhatPulse settings/general settings. If you deactivate Network, press save, then activate Network, press save, the unpulsed data increases a teeny tiny bit - then stops counting again :/

edit:
Done some observation and I think when you break the 100MB/s upload barrier (maybe download too, haven't reached it) the counting breaks/stops until you go below 100 again.


Attached File(s)
.png  wp.png (Size: 18.62 KB / Downloads: 55)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Keys not counting NeonSynth 1 246 04-19-2021 12:32 AM
Last Post: NeonSynth
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 15 10,904 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Upload and download swapped Nick3252 1 1,752 07-22-2020 08:02 PM
Last Post: abpop
  High CPU Usage - On wake-up ClayC 9 4,519 06-19-2020 10:22 PM
Last Post: FamilienVater
  Heatmap On = High CPU Usage Dark_wizzie 3 3,095 03-19-2017 07:28 AM
Last Post: Dark_wizzie
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 9,032 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Java Games are not counting? iOChris 3 3,024 10-31-2016 08:13 PM
Last Post: smitmartijn
  Connected to VPN Windows not counting anymore iOChris 1 2,487 10-27-2016 12:57 AM
Last Post: Ruben_Koster
  [Linux] Inaccurate download numbers Frogging101 7 5,140 04-13-2016 06:55 PM
Last Post: LukeLR
  CTRL+W Counting 00Eraser00 7 5,348 02-29-2016 10:01 AM
Last Post: 00Eraser00

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)