WhatPulse Forums » Support » Client software v » Unable to authenticate on Arch Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to authenticate on Arch
12-07-2020, 10:07 AM
Post: #1
Unable to authenticate on Arch
OS: Manjaro 20.2 Nibia
WhatPulse: 2.9b2

When running the new snap client (https://static.whatpulse.org/files/beta/...md64.snap) when I run the package normally it errors out on start (check attachment).

When running the package as sudo I can get to the authentication part but it never opens up any browser instance so I'm unable to authenticate (check .txt attachment).

Any idea's/tips as to how to fix this? I'm more then willing to provide any additional information if necessary.


Attached File(s)
.png  DeepinSchermafdruk_Gebied selecteren_20201207103027.png (Size: 385.78 KB / Downloads: 60)
.txt  whatpulse-sudo-log.txt (Size: 22.6 KB / Downloads: 60)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 3 2,736 10-25-2020 01:36 PM
Last Post: smitmartijn
  Unable to install latest version: Certificate expired Gadgetdude 1 1,518 01-09-2020 10:32 AM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse not opening on Manjaro Linux (Arch distro) tboxley 4 3,559 05-26-2019 11:30 AM
Last Post: FamilienVater
  Whatpulse won't start, Unable to install crashRpt! Bai.Bing 0 1,406 05-24-2019 01:02 PM
Last Post: Bai.Bing
  Unable to log in Aron77 0 1,254 05-05-2019 02:18 PM
Last Post: Aron77
  [FIXED] Unable to Install 2.7 dj_chalky 2 2,364 06-01-2016 01:53 PM
Last Post: dj_chalky
  WhatPulse unable to determine Mac Model dj_chalky 1 2,829 10-27-2014 07:11 PM
Last Post: smitmartijn
Question Unable to pulse after changing computer's name on the website. Janmeeba 5 8,927 06-07-2014 11:47 AM
Last Post: smitmartijn
  Unable to Pulse cwilkins 1 3,573 02-22-2014 08:45 PM
Last Post: smitmartijn
  Unable to run WhatPulse at work after 2.3.1 upgrade London_Ash 0 3,561 01-06-2014 09:40 AM
Last Post: SearchBuzz

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)