• ¡Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Heatmaps not working
Linear Mode
#1
Hey! I joined today and have sent several pulses but I'm yet to see a single heatmap stored on the website. Is it broken? Am I doing something wrong?


Attached Files
.png   Screenshot 2021-07-12 201124.png (Size: 212.19 KB / Downloads: 70)
.png   Screenshot 2021-07-12 201147.png (Size: 41.87 KB / Downloads: 62)
.png   Screenshot 2021-07-12 201210.png (Size: 66.42 KB / Downloads: 58)
 
Reply
  


Messages In This Thread
Heatmaps not working - by Umair.Shariff - 07-13-2021, 12:12 AM
RE: Heatmaps not working - by VM1983 - 08-15-2021, 05:35 PM
RE: Heatmaps not working - by smitmartijn - 10-18-2021, 09:39 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 3,194 09-02-2016, 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 4,413 02-28-2016, 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [FIXED] Merge function in profile not working Nissehamp 1 3,294 02-25-2016, 06:29 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 5,121 02-07-2016, 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  7 Day Pulses not working on Site London_Ash 3 5,093 05-30-2014, 03:02 PM
Last Post: smitmartijn
  Team variables not working GnaXi 3 5,960 06-20-2013, 09:34 PM
Last Post: GnaXi
  bug order by not working ie10 commentator 0 3,455 01-02-2013, 08:36 AM
Last Post: commentator

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)