Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7 Day Pulses not working on Site
#1
I am not able to see my 7 Day Pulses for a little while now. I like to see it and compare to previous weeks etc.

This is accessed via your profile, and then on the latest pulses area when you click on the 7 Days link. The "Last Month" and "Last Year" link also does not work.

It navigates to a page which seems to be trying to load user ID 0 instead of my user ID.

Thanks
Ash
Reply
#2
Something's definitely not right with your profile. When I try to load those links, it loads my stats (ID 193351) instead of yours.

My girlfriend tested it on her account, and it does the same thing.
Reply
#3
Yeah same issue here, affects not only the last 7 days but also last 10 pulses, last month and last year. If you're not logged in then the users parameter in the URL is set to 0; e.g.
http://whatpulse.org/stats/users/0/?view...eek#pulses

If a user is logged in the the correct user ID is used when viewing your own statistics, however when you try and view someone elses last 7 days / last month etc it continues to use your own user ID (which looks to me like what happened with @Inquizitor
Reply
#4
Fixed!

It wasn't his account, it was globally. It linked to the userid of the visiting user, not from the profile you're looking at.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Heatmaps not working Umair.Shariff 2 890 10-18-2021, 09:39 AM
Last Post: smitmartijn
  site redeisgn Galaxied 1 1,058 04-27-2021, 07:22 AM
Last Post: slekap
  [API] Is it possible to retrieve all my pulses from the date I joined? devmonster 0 2,467 06-18-2019, 07:37 AM
Last Post: devmonster
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 3,588 09-02-2016, 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 4,896 02-28-2016, 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [FIXED] Merge function in profile not working Nissehamp 1 3,860 02-25-2016, 06:29 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 5,701 02-07-2016, 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  Password problems on site JaRi1337 1 3,094 02-02-2015, 05:53 PM
Last Post: smitmartijn
  Tons Of Duplicate Pulses Inquizitor 2 3,879 12-31-2014, 03:29 PM
Last Post: smitmartijn
  Timestamps On Latest Pulses Page Are Wrong Inquizitor 0 3,195 10-08-2014, 06:12 PM
Last Post: Inquizitor

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)