Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Latest forum posts and People Tweeting are broken for me
#1
While browsing the forum, the bottom of the page looks like this: http://puu.sh/iLUBV/293c1ef968.png

While on an userpage, there is no gap at the bottom of the page, but instead there's an unsightly gap between the user description and tabs like Computers, Pulses, etc: http://puu.sh/iLVuX/a5691f8619.png .

It has been like this for around a week for me I think, on multiple browsers and on mobile.
Reply
#2
Thanks! Both fixed
Reply
#3
Hmm, the gap seems to be gone, but the latest forum posts and people tweeting still aren't there.
Reply
#4
They are not supposed to be there anymore. :-)
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Application list sorting is broken? Drake356 5 2,030 04-10-2021, 06:13 AM
Last Post: Drake356
  Can *not* minimize forum sections nimd4 1 3,520 04-11-2016, 06:23 PM
Last Post: smitmartijn
  Application totals broken micycle 1 3,538 01-31-2016, 12:43 PM
Last Post: micycle
  some of the statics are broken Mr. Stewie 2 4,444 01-15-2016, 07:04 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 5,769 04-12-2015, 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS Icon Broken on /apps Wopian 1 3,401 10-18-2014, 06:06 PM
Last Post: smitmartijn
  Timestamps On Latest Pulses Page Are Wrong Inquizitor 0 3,188 10-08-2014, 06:12 PM
Last Post: Inquizitor
  Wide Images break forum layout Wopian 0 3,342 07-05-2014, 11:26 PM
Last Post: Wopian
Brick [BUG]Applications list on profile is broken Megachip 3 7,553 04-12-2014, 09:24 PM
Last Post: smitmartijn
  Team URLs broken without trailing slash [GoT]Tsunami 1 5,081 09-04-2013, 07:08 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)