• ¡Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Signing up to forums : No Activation message
Threaded Mode
#11
c-smith Wrote:Not sure what the problem is, gonna send a message to X1400 telling him to check his spam folder (not sure if hes checked this already?).

As for tempusV (from original post) could it be somthing to do with gmail?

No, I've been operating from gmail for years.

~Century0
Edit: I have went in and set X1400 and TempusV to registered.
 
Reply
#12
Never recieved the confirmation e-mail, I have checked my junk folders, but I can post now. Thanks everyone for your help!
 
Reply
#13
Century0 Wrote:No, I've been operating from gmail for years.

~Century0
Edit: I have went in and set X1400 and TempusV to registered.

Excellent, thanks Smile I shall inform Mr Tempus :p
Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
 
Reply
#14
Works here too now! Thanks Century0 and Chris of course Smile
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Message Notification InfamousMyzt 2 4,550 07-05-2013, 06:14 PM
Last Post: InfamousMyzt
  Cannot access forums - 2 character username G4_ 2 6,594 06-15-2013, 05:51 AM
Last Post: G4
  Tweet message wrong. Jo0Lz 2 7,453 01-11-2013, 10:11 AM
Last Post: Jo0Lz
  Sending a message icon on profiles. Xtr3me 2 5,216 03-28-2009, 05:43 PM
Last Post: X-Kal

Forum Jump:


Browsing: 3 Guest(s)