• ¡Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: [SOLVED] Premium Period Graph not working
Threaded Mode
#1
Hello!

It is just a new month and i just thought it will update but it did not.
On the Month/Year view is no graph. Just at the weekly and daily graphs.

Is this normal and i just need to wait?
 
Reply
#2
Okay! Now they are there! But they made it for September not for August...
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Heatmaps not working Umair.Shariff 2 409 10-18-2021, 09:39 AM
Last Post: smitmartijn
  Can't cancel premium subscription Robby250 2 2,302 06-20-2020, 12:31 PM
Last Post: Robby250
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 3,139 05-21-2016, 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 4,370 02-28-2016, 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 4,792 02-26-2016, 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 4,785 02-26-2016, 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Merge function in profile not working Nissehamp 1 3,251 02-25-2016, 06:29 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 5,063 02-07-2016, 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  [SOLVED] Login problem/issue TehMoff 2 4,695 07-24-2015, 01:09 PM
Last Post: TehMoff
  Premium graphs don't update while not premium Robby250 7 6,595 07-05-2015, 03:22 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


Browsing: 2 Guest(s)