Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to
#1
I want whatpulse to startup automatically but minimised.

I've selected the right setting, but it pops up every time.
"Open Window on Startup" is "x" and "greyed"


Edit:
Fixed it by checking "startup apps" in windows, disabling both (there were two) then un-installing and installing. All good Smile
Reply
#2
If you still have the 2 entries, could you do me a favor? Open regedit and give me a screenshot of the path "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run"

I can't get the client to register the 2 entries on my systems, need an example before I can fix it.
Reply
#3
I have the same problem that it opens the main window during startup even when it is disabled.

Task manager shows 2 Whatpulses there:
https://i.imgur.com/Q2gn9kr.png


Only thing related to Whatpulse in the regedit path:
https://i.imgur.com/EtnQblG.png
Reply
#4
Never mind, you'll see a single entry there. The problem is that the installer adds a shortcut to the Startup menu, making the startup entry appear in 2 different places.

If you remove C:\users\YOURUSER\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\WhatPulse.lnk, the problem goes away. I've added an automatic fix to 3.1.
Reply
#5
The double start-up, resulting into showing the window, should now be fixed with 3.1. Use the updater to get it, or download from here: https://whatpulse.org/downloads/
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Whatpulse client backup: Access is denied. Galaxied 1 673 11-28-2021, 10:31 AM
Last Post: smitmartijn
  Client doesn't always reset unpulsed application data on pulse Robby250 2 638 11-28-2021, 10:26 AM
Last Post: smitmartijn
Exclamation Startup Crash on 3.4.0.0 17B29 0 598 09-06-2021, 10:24 AM
Last Post: 17B29
  Geek Window widget doesn't remember position at startup CTH 0 634 09-05-2021, 07:07 PM
Last Post: CTH
  Whatpulse client stops tracking keys Sylverblack 0 670 08-04-2021, 04:31 PM
Last Post: Sylverblack
  App login on Mac never opens website loki_racer 0 730 06-28-2021, 03:39 PM
Last Post: loki_racer
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 6 3,020 06-16-2021, 01:32 AM
Last Post: Bloopy
  Discrepancy between overall account uptime in client vs on website + another bug TheIceMage 0 799 05-20-2021, 08:43 PM
Last Post: TheIceMage
  No "Open Geek Window" option h05hardman 4 2,164 02-05-2021, 11:55 AM
Last Post: h05hardman
  Window Opens on Start Up Garya 1 1,417 01-15-2021, 10:23 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)